HTML

Rövid történet

Az események a 2010-es Labdarúgó Világbajnokságon játszódnak, főszerepben Spanyolország válogatottjával, valamint három masszőrlánnyal, akik hirtelen csöppennek egy új, pörgős, hírnévvel, kritikákkal teli világba, pedig csak egy rövid nyaralásnak indult későbbi kalandokkal, szerelemmel, csalódással, intrikákkal teli történetük.

Novella

Alita Vigo 2012.02.04. 20:52

Ahogy azt az előző bejegyzésben is olvashatjátok, jelentkeztem egy blogos Novellaíró versenyre. Sajnos a verseny végül elmaradt, de mivel én megírtam a novellát, és ne vesszen kárba, most megmutatom nektek is. Olvassátok el, és ha tetszik - vagy ha nem -, írjatok nekem kommentet, véleményt. Szívesen várok mindent.

Ebben a bejegyzésben megismerhettek néhány főbb karaktert, és hogy kiket is képzelnék el a helyükben. Ha időm engedi, holnap pedig magát a novellát is hozom.

Emma Amelia Martin 

Fiatal, csendes, visszahúzódú amerikai lány, akinek élete egyik napról a másikra fenekestül felfordul. Apja, Adam Noel Martín elismert építész. Munkát kap Spanyolországban, a rég várt feljebbjutás miatt családjával Európába költözik, még ha ez lánya életét meg is nehezíti, aki épp érettségiére készül. 

 

 

 

Tianna, Emma legjobb barátnője

A sokkal vadabb és szókimondóbb amerikai lány még akkor is kitart legjobb barátnője mellett, mikor egy fél világ választja el őket. A legnagyobb bajban is kitartanak egymás mellett.

 

 

 

 

 Fernando Sánchez

Fernando épp amerikai tanulmányútjáról utazik vissza Spanyolországba, mikor megismerkedik a repülőn Emmával. A két fiatal között szoros barátság alakul ki. Fernando is Emma mellett áll legnagyobb fájdalma idején, annak ellenére, hogy nem rég ismerik egymást.

 

 

 

Tod, Emma osztálytársa

Tod mindig képes valami váratlannal előállni, szinte senki sem képes kiigazodni olykor durva és arrogáns, olykor kedves és megértő személyiségén. A látszat sokszor csal, sosem tudni, mi áll mondandója és tettei hátterében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://unsuenoenrealidad.blog.hu/api/trackback/id/tr444066462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása